Vijesti

Тубин позвао руководство СДС-а да га искључи из странке

Милан Тубин, посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, огласио се на свом Фејсбук профилу гдје се обратио врху СДС-а с поруком да га искључе из странке јер му се, како каже не свиђа политика коју води полу труло Предсједништво исте.

Како је навео, у СДС-у се каже сјеку главе за сваку изјаву која се "заштићеним моћницима" упути.

На свом Фесбук профилу Милан Тубин написао је да од 2018. године ради часно и поштено као народни посланик, те да је говорио, како каже на стотине пута у Народној скупштини као посланик СДС-а.

- Никад ни сањао нисам да ћу дочекати да нас, народне посланике избацује полу труло Пресједништво СДС-а. Народног посланика Жељка Бабића је искључио је прњаворски отрцани политичар, вожд Брчког, који је имао хиљаду гласова, жена из Приједора која се добро окористила и уз част поштеним изузецима, такви управљају СДС-ом и раде шта хоће без одговорности - наводи Тубин.

Пита Пресједништво СДС-а, тачније све и једног члана, шта су учинили пред изборе да помогну ОО или ГО?

- Одговорно тврдим ништа. Пола Пресједништва не зна ни како изгледа МО, а камоли како се мукотрпно прави инфраструктура. У нас се сјеку главе за сваку изјаву која се тим заштићеним моћницима упути. Ево молим вас да и мене искључите, јер ме је срамота да ме ви малтретирате својим уредбама - истакао је на свом Фејсбук профилу Тубин.

Како каже, чека резултат у Добоју, па да види ко ће од руководства да поднесе оставку.

- Нека је Бог у помоћи СДС-у - стоји у објави Милана Тубина на Фејсбук профилу.

 

Извор: atvbl.com
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog