Region

Objavljen snimak "glavnog štaba" protivnika Joanikija, na njemu i Čanak (VIDEO)

Podgorički portal Dan objavio je juče video snimak iz navodno "glavnog štaba" protivnika ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju, na kojem se vidi i lider Lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

Kako se navodi, snimak, koji kruži društvenim mrežama, napravljen je noć prije intervencije policije, koja je rasturila demonstracije organizovane povodom ustoličenja Joanikija.

Snimak izgleda kao da je napravljen iz Gradske kafane, a na njemu se vidi kako u jednom lokalu Čanak sjedi za istim stolom kao i, kako navodi autor snimka, drugi članovi "glavnog štaba".

Na snimku se vidi i da za stolom pored sjede predsjednik Crne Gore i lider DPS Milo Ðukanović sa suprugom Lidijom.

Autor snimka, koordinator za dijasporu Građanske inicijative 21. maj Izudin Gušmirović tvrdi da se radi o "glavnom štabu" i nabraja prisutne, među kojima je i vladika kanonski nepriznate Crnogoske pravoslavne crkve Boris, kao i programski koordinator GI 21. maj Rade Bojović, te Čanak sa sinom.

Autor navodi da želi samo da prenese dio atmosfere.

"Ne mogu se probit. Valjda Joanikije traži da se pregovara. Viđećemo šta će biti. Ima nas, baš, baš, baš nas ima", tvrdi on.

 

 

Izvor: tanjug/nezavisne.com

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog