Intervju

Novogodišnji intervju sa Robertom Dacešinom

Redakcija Frontala obilježava doček nove godine kroz seriju mini intervjua sa poznatim ličnostima u BiH. Razgovarali smo sa Robertom Dacešinom, putopiscem i svjetskim putnikom.

FRONTAL: Događaj koji je po vama obilježio 2021. godinu?

DACEŠIN: Nažalost, korona. Koliko god to ne bih želio da priznam, kada se kroz par godina okrenemo i pogledamo šta se desilo 2021. godine, mislim da ćemo prvo pomisliti na ovo.

FRONTAL: Ko je po vama ličnost 2021. godine?

DACEŠIN: Elon Musk. Mislim da niti jedna osoba nije uticala na svijet toliko kao on, te da niti jedna osoba u budućnosti neće imati toliki uticaj na naše živote. Nekako, sve što Elon smisli i uradi, ima veoma globalni efekat i samo je pitanje kakve će nove ideje imati, što iskreno na momente bude pomalo strašno.

FRONTAL: Lična želja u 2022. godini?

DACEŠIN: Zdravlje i ljubav. Na sve druge stvari donekle možemo i sami uticati, ali ovo su dvije stvari bez kojih ništa što radimo ne bi imalo smisla i koje čine suštinu naših života.
 
FRONTAL: Želja građanima BiH u 2022. godini?

DACEŠIN: Zdravlje. Posebno u ovo pomalo neobično vrijeme kada nam je osjećam potrebnije nego ikada. Želim svim građanima BiH i da u novoj godini ostvare želje o kojima maštaju i da se ostvare kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

 

FRONTAL

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog