Republika Srpska

Боксит из Милића: "Регионални партнер"

МИЛИЋИ - Предузеће "Боксит" из Милића добитник је овогодишње награде "Регионални бизнис партнер" коју додјељује београдска компанија за пословно-техничке и маркетиншке услуге "Мас медиа интернешнел".

Коначна одлука донесена је на основу анализе свих добијених резултата који су потврдили да је "Боксит" примјеном нових технологија и изузетним квалитетом производа, остварио добре пословне резултате поштујући висок степен професионалности и етичности и уважавајући пословне партнере, клијенте и потрошаче, наведено је у образложењу "Мас медиа интернешнела".

Ова компанија наводи да је један од разлога за добијање награде био и тај што је "Боксит" водио рачуна о ширим друштвеним интересима, локалној заједници и еколошким императивима окружења.

У допису који је упућен генералном директору милићког "Боксита" Рајку Дукићу истакнуто је да је "награда додијељена након исцрпне анализе пословања великог броја компанија и институција, на основу добијених приједлога пословних партнера, економског одјељења Амбасаде БиХ, Привредне коморе, те резултата независних истраживања тржишта", саопштено је данас из Службе за односе са јавношћу "Боксита".

Регионална награда "Бизнис партнер" креирана је прије 15 година да би се скренула пажња јавности на уложене напоре, постигнуте успјехе и позитиван допринос компанија у његовању добрих пословних обичаја, поштовања пословне етике и морала. Ова награда прерасла је у престижно пословно и јавно признање.

Награда је намијењена свим пословним субјектима у региону, без обзира на дјелатност, величину и облик власништва што и обезбјеђује услове да се мале и средње компаније равноправно такмиче са великим.

Осим ове награде, Компанија "Мас медиа интернешнел" додијелила је и овогодишње награде "Бизнис партнер" најбољим компанијама из Србије, награду "Медиа бизнис партнер" најбољој медијској кући која је дала изразиту подршку пословним субјектима у региону, те специјалне награде "Еко бизнис партнер", "Бизнис партнер плус", "Еду бизнис партнер", те "Бизнис партнер екстра".

Свечана додјела награда биће обављена 18. јуна у београдском хотелу "Интерконтинентал".

Након признања за најуспјешнију фирму у Републици Српској у 2008. години, ово је друго вриједно признање које је добио милићки "Боксит" у години у којој обиљежава пола вијека постојања и рада.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog