Društvo

Београд: Дворски комплекс отворен за туристе

БЕОГРАД - Дворски комплекс на Дедињу од данас је поново отворен за туристичке обиласке, саопштено је из Канцеларије принца Александра Другог Карађорђевића.

Обиласци су организовани у сарадњи са Туристичком оргнизацијом Београда, а одвијаће се сваке суботе и недјеље од 1. априла до 31. октобра у два редовна термина, од 11.00 и од 14.00 часова.

Организовани су тако да се посјетиоци уз пратњу професионалних туристичких водича упознају са историјом, уметношћу и културом у пријатној двочасовној шетњи Дворским комплексом.

У тури се обилазе велељепна здања Краљевског и Белог Двора, као и Дворска капела посвећена Светом Андреји Првозваном, заштитнику Краљевске Породице.

Туре које почињу у 14.00 часова организују се и на енглеском језику.

Такође, постоји могућност организације групних посета током радних дана уз претходну најаву.

Улазница укључује организиван аутобуски превоз са Трга Николе Пашића.

За све информације и резервације посетиоци се могу обратити Туристичком информативном центру у Београду, Македонска 5, на телефон
011/33-43-460 или путем електронске поште: dvorski_kompleks@yahoo.com.

Број људи у групи је ограничен на 50.

Школе, студентске организације и пензионерска удружења заинтересована за посету Дворском комплексу могу се најавити директно Канцеларији Њ.К.В. Престолонаследника Александра на телефон 011/306-4014, 011 306 - 4038 или путем електронске поште m.vasiljevic@dvor.rs и m.trajkovic@dvor.rs .

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog