Politika

Инцко данас у Бањој Луци

БАЊА ЛУКА - Високи представник у БиХ, Валентин Инцко, данас ће први пут од почетка свог мандата посјетити Бању Луку, и састати се са највишим званичницима Републике Српске и представницима политичких странака.


Инцко ће се састати са предсједником РС Рајком Кузмановићем и потпредесјеницима РС Адилом Османовићем и Давором Чордашом, те са предсједиком Владе РС Милорадом Додиком, саопштено је из ОХР.

Високи представник састаће се и са предсједником Народне скупштине РС, Игором Радојичићем, и потпредсједницима Народне скупштине РС, Шефкетом Хафизовићем и Надом Тешановић, те са предсједницима ПДП Младеном Иванићем, СДС Младеном Босићем и ДП Драганом Чавићем.

Након састанка са предсједником и потпредсјeдницима РС, који је заказан за 11.00 часова, предвићено је саопштење за јавност, а након састанка са предсједником Владе РС, који је заказан за 12.15 часова, заједничка конференција за новинаре у 14.00 часова у Кабинету премијера.

Састанак са предсједником и потпредсједницима Народне скупштине РС заказан је за 14.30 часова, а након састанка предвиђено је саопштење за јавност.

Инцко ће се са Чавићем састати у 16.30 часова у просторијама странке, након чега је предвиђено саопштење за јавност.

Састанак са Иванићем предвиђен је у 16.55 часова у просторијама странке, након чега је такође предвиђено саопштење за јавност.

Састанак са Босићем биће одржан сутра послије подне у просторијама странке, након чега су предвиђене изјаве за новинаре, потврдио је лидер СДС Младен Босић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog