Društvo

„Дан трампе" - пса за мачку, варјачу за кутлачу

БЕОГРАД - На познатом београдском излетишту Ади Циганлији 25. априла, биће одржан "Дан трампе", гдје ће посјетиоци моћи да мијењају ствари, као у времену робне размјене, како би побиједили кризу.Организатор ове манифестације је невладина организација "Џангл трајб", која у саопштењу наводи да је идеја овогодишњег "Дана трампе" да се побиједи свјетска криза и људи врате у вријеме када новац није постојао.

Људи ће имати прилику да тренирају како то да се снађу у данима када новац губи вриједност и да без новца дођу до нечега што им је неопходно, односно да размијене, на примјер, варјачу за кутлачу, пса за мачку, јапанке за кецељу, шал за патофне....

Позив за учешће је отворен за све плесаче, умјетнике, људе слободног духа да донесу ствари на трампу а своје хобије и необичне вјештине представе у овом необичном дану.

Биће организован и "Ћошак за слободно изражавање" гдје ће посјетиоци имати прилику да за један минут кажу нешто лијепо и позитивно, да некоме покажу колико га воле и да заједно шире позитивну енергију.

Од исказа и идеала посјетиоца ће се направити видео рад који ће бити склоп најпозитивнијих порука.

Цијели догађај је хуманитарног карактера, јер све што се не замијени биће донирано напуштеној дјеци из Звечанске, у Београду.

Дан трампе трајаће од 15.00 до 20.00 часова на првом фудбалском терену код кружног тока на Ади Циганлији.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Koliko puta sedmično imate ručak sa mesom?

Rezultati ankete
Blog