Društvo

СараДници Сретена Јоцића, угљенисани у џипу

БЕОГРАД - Оперативци криминалистиче полиције Србије интензивно раде на откривању возача спаљеног џипа "ренџ ровер" у којем су пронађена угљенисана тијела Горана Марића (38) и Илије Нововића (39) недалеко од Добановаца, преносе београдски медији.


Према истом извору, постоји сумња да је возило са тијелима, које је пронађено у петак, пола часа иза поноћи, у Добановачке њиве довезао један од убица.

У уторак, 28. априла очекују се резултати ДНК анализа који би дефинитивно требало да потврде идентитет Марића и Нововића.

Изгорјела тијела су превезена на Институт за судску медицину, гдје ће бити урађена обдукција.

Још није познато када се догодио овај монструозни злочин. Инспектори сумњају да су жртве ликвидиране још у четвртак, а џип довезен и спаљен на једва доступном и видљивом месту.

Убице су паљењем џипа покушале да прикрију трагове.

Инспектори криминалистичке полиције су у петак током цијелог пријеподнева претраживали терен у потрази за доказима који би довели до егзекутора, а у цијели посао укључени су и пси трагачи.

Полиција сумња да су жртве блиски сарадници Сретена Јоцића.

Марић и Нововић су добро познати полицији по раније почињеним тешким дјелима, а већ неколико пута су били на мети нападача и учествовали у неколико револверашких обрачуна у Београду.

Претпоставља се да су жртве прво убијене и на крају - спаљене. Једно тијело било је на задњем сједишту, а друго у гепеку.

Жртве су посљедњи пут виђене у уторак навече како заједно сједе у ресторану "Шехер" на Топчидерској звезди чији је закупац био Марић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog