Republika Srpska

Уручење награде „Златна уљарица"

БРЧКО - Крајем априла одржан је јубиларни 5. БИМАЛов Дан уљарица гдје су између осталог проглашени и најуспјешнији пословни партнери када је ријеч о узгоју уљарица за потребе производње јестивог рафинисаног уља Бимал, које из године у годину добија потврде за квалитет на домаћим и међународним сајмовима.


Прва „Златна уљарица" је припала, најуспјешнијем пољопривредном добру ПД „Семберија", а Бималова награда је обухватила свих 260 запослених овог пољопривредног добра, како би свако од њих осјетио резултате заједничког рада и настајања квалитетног домаћег производа, те је данас преузето цца. 3000 литара који ће се се подијелити запосленима.

Приликом преузимања награде директор ПД Семберија, госп. Милорад Јовановић је изјавио: „Ми већ дуги низ година имамо успјешно пословно партнерство са Бималом на обострано задовољство. Улажу се константни напори како од стране запослених у ПД Семберија, тако и од стране Бимала који константно унапријеђује услове за узгој и продају уљарица за пољопривредне произвођаче, а свакако најбитнија ставка у овом партнерству је и чињеница да већ неколико година имамо сигурног партнера за откуп наших производа. Морам признати да смо задовољни и обликом ове награде јер наш допринос за настанак квалитетног домаћег производа као што је Бималово јестиво уље постаје веома видљив, а запослени ће свакако уживати у конзумацији својих награда."

Бимал већ дуги низ година посвећује посебну пажњу секундарном сектору и нуди сигуран откуп домаћих сировина на тржишту. Не само да је једини произвођач јестивог уља, него континуираним напорима улаже и у примарну пољопривреду и настоји да заједно са пољопривредним произвођачима, Бималовим пословним партнерима, константно унапређује ову веома битну индустријску грану за цјелокупни економски развој земље. Ширењем спектра активности у обезбјеђивању бољих услова за узгој уљаног сјемена у БиХ, Бимал мотивише пољопривредника и нуди им разлог више да се одлуче за узгој уљарица.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog