Društvo

Максимални напори Владе РС

БАЊА ЛУКА - Влада Републике Српске улаже максималне напоре како би створила услове за бољи живот грађана РС, поручио је предсједник Владе РС Милорад Додик на синоћњој свечаној вечери уприличеној за учеснике Шестог годишњег окупљања званичника југоисточне Европе "Богатство различитости".


Премијер Додик поздравио је учеснике годишњег окупљања званичника југоисточне Европе и пожелио им добродошлицу у Бања Луку, РС и БиХ, саопштено је из Бироа за односе са јавношћу Владе РС.

Свечаној вечери, која је организована у Административном центру Владе РС, осим учесника Шестог годишњег окупљања званичника југоисточне Европе присуствово је и велики број личности из политичког, привредног и јавног живота РС на челу са предсједником РС Рајком Кузмановићем и домаћином овог скупа предсједником Народне скупштине РС Игором Радојичићем.

Према предвиђеном протоколу, учесници Шестог годишњег окупљања званичника југоисточне Европе "Богатство различитости" данас ће посјетити Јајце, Пливска језера, као и језеро Балкана код Мркоњић Града гдје је предвиђено и завршно обраћање.

Скуп "Богатство различитости" одржава се у Бањалуци од 22. до 24. маја у организацији предсједника Народне скупштине РС Игора Радојичића, а у сарадњи са конгресменима и сенаторима окупљеним око националног молитвеног доручка у САД.

Шесто годишње окупљање званичника југоисточне Европе под називом одржава се уз подршку Народне скупштине и Владе РС, а у сарадњи са Парламентарном скупштином БиХ.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog