Društvo

Три донације Хипо банке

Бања Лука/Нови Град - Представници Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас су у Новом Граду уручили три донације укупне вриједности 2.250,00 КМ, те тако наставили обимне активности на пољу друштвено одговорног дјеловања у локалним заједницама Републике Српске у 2009. години.


Удружењу родитеља дјеце са посебним потребама „Искра" донирана су средства у износу од 1.000,00 КМ за набавку сета за физиотерапеутски третман. Културно-умјетничком друштву „УНА" донирани су материјали за народну ношњу вриједности 750 КМ. Основној школи „Свети Сава" донирана су два ТВ пријемника и ДВД уређај вриједности 500 КМ.

"У име дјеце и родитеља нашег удружења изражавамо искрену захвалност на одобреној донацији која ће нам омогућити успјешнију активност односно која ће доприњети интеграцији наше дјеце.", рекла је Свјетлана Кнежевић, предсједник Удружења родитеља дјеце са посебним потребама „Искра".

Ово је седма донација коју је Хипо банка уручила на простору Новог Града у последњих неколико година.

"Овим донацијма желимо да се захвалимо свим становницима Новог Града на досадашњем великом повјерењу и да потврдимо улогу друштвено одговорне компаније на коју се може ослонити локална заједница и њени грађани.", изјавила је Љиљана Гачић, водитељ пословнице Хипо банке у Новом Граду.

Хипо банка је од почетка 2009. реализовала дванаест донација широм Републике Српске, а до краја године планирано је око двадесет. И ове године издвојена су значајна средства на пољу донација, а приоритет су и даље дјеца и институције које воде рачуна о њиховом организованом васпитно-образовном развоју и њиховој социјалној и здравственој заштити.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog