Društvo

Словеначки Шиптари полицији пријавили лажни напад

БЕОГРАД - Словеначка држављанка Валентина З. (23) из Цеља приведена је истражном судији Општинског суда у Руми због сумње да је полицији лажно пријавила да су њу и њеног супруга Хекурана Х. (22), такође словеначког држављанина, 5. јула напала два разбојника код наплатне рампе у Шимановцима, код Београда.


Београдски медији недавно су јавили да су двојица нападача покушала да опљачкају словеначке држављане, албанског поријекла.

Послије саслушања Валентине З. и Хекурана Х, истражни судија и тужилац су одлучили да предмет уступе словеначком правосуђу, па је брачни пар пуштен и наставио је пут према Словенији.

У истрази је утврђено да Хекурана Х. нису напали разбојници, већ да га је оштрим предметом по глави и врату повриједио сапутник Валон Б. (25), такође, словеначки држављанин, наведено је у саопштењу МУП.

Њих двојица су се сукобила због подјеле трошкова пута, па је Валон Б. повредио Хекурана Х. и њему и супрузи Валентини запријетио да то не смију да пријаве полицији.

Повријеђени Хекуран Х. превезен је у Ургентни центар, гдје му је указана помоћ, а Валентина З. је полицајцима испричала да су њу и њеног супруга напали пљачкаши.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog