Sport

УЕФА неће дирати ''Партизан'', инцидент се десио ван стадиона

БЕОГРАД - Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније (УЕФА) неће расправљати о могућној казни за "Партизан" због смрти навијача "Тулуза" Бриса Татона, преминулог прекјуче од повреда које су му у Београду 17. септембра нанијели хулигани, јер се инцидент догодио изван стадиона, преносе београдски медији.


"Неће бити састанка Дисциплинске комисије поводом тог случаја. Инцидент се десио изван стадиона због чега комисија неће покретати истрагу и расправљати о евентуалној казни", преносе београдски медији саопштење Одјељења за односе са медијима УЕФА.

Поједини медији у Србији објавили су да ће Дисплинска комисија УЕФА сљедеће недјеље расправљати о смрти Татона и одговорности "Партизана", пошто су осумњичени за убиство имали обиљежја клуба.

Као могућа казна помињана је и суспензија "Партизана" из европских такмичења. "Црно-бели" су 2007. већ били суспендовани из Европе на годину дана, послије навијачких нереда у Мостару на утакмици против "Зрињског".

Могућност казне за "Партизан" јуче је одбацио и генерални секретар тог београдског клуба Дарко Грубор.

Навијач "Тулуза" Брис Татон преминуо је прекјуче у Београду послије тешких повреда које су му нанјели фудбалски хулигани у центру главног града Србије, уочи утакмице између "Партизана" и "Тулуза".

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog