Sport

Јелена Јанковић у финалу Токија

ТОКИО - Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у финале Отвореног првенства Јапана, пошто је јутрос у Токију савладала Кинескињу На Ли са 6:4, 6:3, послије скоро два сата игре.


"Почела сам да осећам болове у руци и лоптице су ми некако биле тешке, тако да ми је било веома тешко", рекла је Јелена Јанковић послије меча.

"Пружен ми је медицински третман и добила сам лекове. Трудила сам се најбоље што сам могла, покушавала да не мислим о руци. Све у свему, ово је био тежак меч, али сам успела да из њега изађем као победница".

Са овом побједом Јелена је повећала скор у игри против На Ли, са три побједе наспрам четири пораза.

"Уствари сам је последњи пут победила у Паризу, а изгубила сам много пута од ње раније. Међутим, победила сам је у последња два меча. Она је одличан играч и понекад мислим да би требало да је у топ 10, али је имала много повреда", рекла је Јанковићка.

"Она удара лопту стварно, стварно добро и било је јако тешко да је победим данас, али сам успела".

Тенисерка Србије Јелена Јанковић састаће се у финалу турнира у Токију са Рускињом Маријом Шараповом која је данас побиједила Пољакињу Агњешку Радванску са 2:1 (6:3, 2:6, 6:4).

"После великих проблема које сам имала ове године враћам се у врхунску форму и имам велике шансе да освојим трећу титулу ове године", рекла је Јанковићка.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li već sada znate za koju političku partiju ili pojedinca ćete glasati na predstojećim lokalnim izborima?

Rezultati ankete
Blog