Sport

Јелена Јанковић у финалу Токија

ТОКИО - Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у финале Отвореног првенства Јапана, пошто је јутрос у Токију савладала Кинескињу На Ли са 6:4, 6:3, послије скоро два сата игре.


"Почела сам да осећам болове у руци и лоптице су ми некако биле тешке, тако да ми је било веома тешко", рекла је Јелена Јанковић послије меча.

"Пружен ми је медицински третман и добила сам лекове. Трудила сам се најбоље што сам могла, покушавала да не мислим о руци. Све у свему, ово је био тежак меч, али сам успела да из њега изађем као победница".

Са овом побједом Јелена је повећала скор у игри против На Ли, са три побједе наспрам четири пораза.

"Уствари сам је последњи пут победила у Паризу, а изгубила сам много пута од ње раније. Међутим, победила сам је у последња два меча. Она је одличан играч и понекад мислим да би требало да је у топ 10, али је имала много повреда", рекла је Јанковићка.

"Она удара лопту стварно, стварно добро и било је јако тешко да је победим данас, али сам успела".

Тенисерка Србије Јелена Јанковић састаће се у финалу турнира у Токију са Рускињом Маријом Шараповом која је данас побиједила Пољакињу Агњешку Радванску са 2:1 (6:3, 2:6, 6:4).

"После великих проблема које сам имала ове године враћам се у врхунску форму и имам велике шансе да освојим трећу титулу ове године", рекла је Јанковићка.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog