Sport

Ђоковић и Сафин 1. децембра у ''Борику''

Новак Ђоковић би првог дана наредног мјесеца требало да одигра ревијални сусрет у дворани "Борик" са руским тенисером Маратом Сафином, а за ту прилику у бањолучком храму спорта биће постављена специјална подлога. Организатор овог спектакла је "М:тел", а техничку подршку пружиће Тениски клуб Борац,

Ђоковић ће од 22. до 29. новембра наступити на завршном турниру сезоне мастерсу, који се одржава у Лондону, након чега ће допутовати у Београд, а затим у Бању Луку.

"Све појединости су познате. Ђоковић и Сафин ће скоро сигурно одиграти ревијални меч 1. децембра у дворани 'Борик', с почетком у 17 часова, а оба тенисера остаће у Бањој Луци само један дан. Организатор овог јединственог спортског догађаја је "М:тел", у сарадњи са ТК Борац, чији клинци ће сакупљати лоптице двојици свјетски познатих асова", рекао је извор близак ТК Борац који је желио да остане анониман.

Бању Луку је у априлу посјетио Ненад Зимоњић, такође тениски ас из Србије, а у скоријој будућности љубитељи "бијелог спорта" у граду на Врбасу имаће јединствену прилику да виде и двије најбоље српске тенисерке - Ану Ивановић и Јелену Јанковић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog