Intervju

Сава Ожеговић Марчета: НДС све популарнија на подручју Бање Луке

Трибина у Борковићима код Бање Луке која је одржана у недјељу на којој је присустовало више од 400 мјештана показала је да је Народне демократска странка- НДС све популарнија на подручју Града Бањалука, а све из разлога јасне политике коју спороводе изабрани представници НДС у Скупштини Града.


"Наши грађани морају бирати представнике који ће заступати њихове интересе, а интереси грађана су примарни циљ свих у НДС-у. Сваки становник Бањалуке зна да су представници наше странке спремни да са грађанима граде бољу будућност и да након што буду изабрани раде у њиховом интересу, а не само од избора до избора. Да сам у праву то показује дјеловање нас одборника у скупштини Града", рекла је на скупу Сава Ожеговић Марчета, одборник у скупштини Града Бањалука и кандидат НДС-а за посланика.

 

Мало се пажње посвећује руралним подручјима, а какав је однос владајуће гарнитуре показује и примјер да 10 села сјеверозапаног дијела Бањалуке немају кандидата на листама за поланике најјаче странке, додала је она.

"Родом сам из Борковића и увидјела сам да људи подржавају мој начин размшљања и рада и убијеђена сам да ће мене и остале кандидате НДС-а подржати 3. октобра, а ми ћемо им вратити онако како само честит и поштен човјек може, радом и залагањем. Град Бањалука се не развија равномјерно и многе сеоске МЗ заостају у односу на МЗ ближе центру и колико год се представља да Административна служба града ради на побољшању живота, на терену је сасвим друга прича.

Људи у неким селима немају канализацију, ријешено водоснадбијавање, путеве, аутобуске линије и многе друге ствари које ће заједно са својим народом покушати да ријеше посланици НДС који буду изабрани у НС РС", рекла је она.

Komentari
Twitter
Anketa

Čega se u ovom trenutku najviše plašite?

Rezultati ankete
Blog