Tema nedelje

Закон џунгле у Добоју

Центру за хуману политику из Добоја се обратила још једна група преварених грађана.


 

Узрок је сумња да је више лица извршило кривична дјела удруживања ради извршења кривичних дјела, злоупотребе службеног положаја или овлаштења, несавјесног рада у служби, давања и примања мита, бесправне градње и преваре, због чега нису у могућности да више од 6 година остваре своја права по основу удруживања средстава за изградњу и куповину пословних простора у објекту Спортско-рекреативног центра „Џунгла“ из Добоја.

Центар је данас о овом обавијестио Тужилаштво БиХ, Републичко тужилаштво РС и Специјално тужилаштво РС  од којих је тражено да истраже одговорност власника и директора Спортско-рекреативног центра „Џунгла“ због преваре, бесправне градње и давања мита, садашњег и бившег општинског руководства и урбанистичко-грађевинске инспекције.

Посебно је затражено да се истраже наводи оштећених грађана о неплаћеним буџетским милионским дуговањима и подмићивању више општинских службеника са 50.000 КМ. Центар од данас неће обавјештавати Окружно тужилаштво у Добоју због тога што је под потпуном контролом локалне криминалне структуре и што врши прогон оних који пријављују кривична дјела.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog