Tema nedelje

Репортер избројао до 400

Магазин ''Нови Репортер'' је данас  прославио лијеп јубилеј – излазак четиристотог броја, што је био повод за пријем и прославу у ресторану у на бањолучкој Аквани.


''Репортер-објективно'', ''Репортер са великим Р'',  како је рекаo директор магазина, Игор Гајић, остаје у мисији бављења истраживачким новинарством и неће одустати од разноврсности тема, задржавајући статус који има на медијском небу РС.

Гајић је рекао да су ове новине, препознатљиве по својој демократичности и отворености, увијек браниле Републику Српску и њене институције и да ће то чинити и убудуће.

Говорећи о плановима Репортера, Гајић је рекао да ће се у наредном периоду покушати сконцетрисати на писање о Европској унији, тачије о томе шта стварно представља ЕУ, шта све треба да се учини да држава постане члан ЕУ и осталим темама о Унији, које не доминирају толико у медијим.

Репортер данас има 18 стално запослених и велику мрежу од преко 60 сардника са свих страна изјавио је Гајић, одговарајући на питања присутних новинара.

У име Владе РС присутне је поздравио министар просвјете и културе Антон Касиповић који је рекао да се Влада не мијеша у рад и уређивачку политику медија, али да их подржава схватајући њихов значај у друштву.

На пријему је било познатих лица, а поред министра Касиповића, ту су биле и његове колеге из Владе РС, министар рада и борачко инвалидске заштите, Раде Ристовић, министар управе и локалне самоуправе, Зоран Липовац.

У пријатној атмосфер, коју су музицирањем обојили џезери, уживали су будући потпредсјеник  РС, Емил Влајки, савјетник премијера РС, Арије Ливне и многи други. Биле су ту и глумице, Николина Јелисавац и Ања Станић, Маја Татић, Миро Јањанин, уредници и новинари медија и други гости.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog