Tema nedelje

Добро смо, хвала на питању

Колико год мислили да смо дубоко забраздили у сарказам, опет смо патетично дирнути бројем писама и позива, који су се бринули да Фронтал није угашен или отет.


Још једном велико хвала свима који се занимају и јављају, са Фронталом је све у најбољем реду. Но, било је потребно мало стрпљења, јер смо из сасвим непланираних разлога морали извршити структурне промјене у корисничкој бази. То је посао налик на сређивање паркета у кући, што је готово немогуће урадити, уколико не одете код родбине или пријатеља на конак.

Барем у циљу избјегавања испарења лака са нитро базом.

Трудићемо се да у најскорије вријеме завршимо са генералком Фронтала, па смо вам након тог, годишњег великог спремања, спремили и Новогодишњи програм.

Без шале.

Доста тога се промијенило од нашег покретања, и мијењаће се и даље. Како на Фронталу, тако и у заједнии у којој наше гласило обитава. Нама је драго да смо постали и остали једини независни интернет портал у Српској, који има ту отежавајућу околност да је најчитанији. И једини ћирилични.

Стога се дубоко извињавамо свим нашим посјетиоцима, због тога што привремено нисмо били у могућности да пратимо објективну стварност на достојан начин, или бар како сте навикли; а ви сте били ускраћени за могућност да исту стварност дорадите својим коментарима. Рачунали смо да је боље сада, него за новогодишњу ноћ, Божић, Дан Републике... Св. Јануар генерално.

Након неких измјена у арматури Фронтала, очекују вас нове галерије, репортаже, путописи, са још озбиљнијим нагласком на оно што Фронтал.РС тврдоглаво његује – оригиналним производима домаће производње. Како у сајберсвијету, тако и у новом штампаном издању.

До тада, још једно извињење (Х3) и поздрав од екипе из Максима Горког 17А.

 

ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!

Komentari
Twitter
Anketa

Da li već sada znate za koju političku partiju ili pojedinca ćete glasati na predstojećim lokalnim izborima?

Rezultati ankete
Blog