Svijet

Spark.me - Regionalna Internet konferencija u Crnoj Gori

Spark.me, regionalna Internet konferencija, održaće se 26. i 27. septembra 2013. godine u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori. Konferencija će okupiti svjetske i regionalne internet stručnjake, a posvećena je promociji i unapređenju online komunikacije u Crnoj Gori i regiji.

“Spark.me je zamišljena kao interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posjetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika i osmišljavanje originalnih biznis ideja. Međunarodni stručnjaci će podijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu na koji su pronašli svoju iskru inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn koja je organizator konferencije.

Nakon dvije godine uspješnog partnerstva u organizovanju konferencije WebFest.ME sa preko 300 učesnika i 25 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali i Met Mulenveg, osnivač Wordpress-a i Haukam Vium Li, tehnički direktor kompanije Opera Software, kompanija doMEn organizuje konferenciju Spark.me. Predavači će biti Dino Dogan, osnivač Triberra, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za preko 2 miliona mjesečnih posjeta na blogovima svojih članova, Kris Varenhorst, softverski inžinjer Dropboxa, Monti Mecger, autor knjige „Mobilna budućnost @mocom2020: Kolaborativna vizija budućnosti mobilnih medija” i osnivač otvorenog think tanka na temu budućnosti mobilnih medija i komunikacije, Dragana Đermanović, internacionalni online PR praktičar i predavač, te mogi drugi priznati Internet stručnjaci.

“Pored svjetskih stručnjaka koji će podijeliti svoja znanja i iskustva na Spark.me konferenciji, drago nam je da će jedna od govornica biti Dragana Đermanović, koja je iz našeg regiona a ostvarila je svjetski uspjeh što potvrđuje i njen rad sa klijentima poput Apple-a, Novaka Đokovića i mnogih drugih. Sigurni smo da će njeno iskustvo i  priča o uspjehu biti inspirativni za naše učesnike”, rekla je Nataša Đukanović.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog