Svijet

Er Srbija: Povratna karta do Banjaluke 79 evra

Nacionalna avikompanija Er Srbija, koja će naslijediti Јat ervejz, pustila je u prodaju povratne karte ka svojih pet novih destinacija po promotivnim cijenama - Abu Dabiju, Banjaluci, Bukureštu, Ljubljani i Pragu.

Izvor:RTRS

Er Srbija će od 27. oktobra ove godine letjeti četiri puta nedjeljno za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, po promotivnoj cijeni povratne karte već od 393 evra.

Promotivne cijene ka tih pet destinacija u prodaji su do petka 27. septembra, a za putovanja od 27. oktobra 2013. do 29. marta 2014.

Er Srbija će od 1. decembra ove godine letjeti svakoga dana za Banjaluku i Prag, a cijene povratnih karata tokom perioda promotivne prodaje su 79 evra za povratno putovanje ka Banjaluci i 109 evra za putovanje do Praga i nazad.

Od 10. decembra biće svakodnevni letovi za Bukurešt i Ljubljanu, a promotivna cijena karte iznosi 109 evra za povratno putovanje do Bukurešta, odnosno 99 evra za povratni let do Ljubljane.

U promotivnu cijenu povratne karte uračunate su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja aviokarte.

Er Srbija, srpska nacionalna aviokompanija čije je rebrendiranje iz Јat ervejza u toku, osnovana je 1927. Redovno leti ka više od 30 evro-mediteranskih destinacija.

Zahvaljujući kod-šer saradnji sa Etihad evejzom, koji će postati vlasnik 49 odsto dioničarskog kapitala ove aviokompanije, ima u ponudi i destinacije u Aziji, Australiji i Americi.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 aviona koja se sastoji od 10 Boinga 737-300 i četiri ATR 72, a nabavka osam novih aviona A319 počinje u oktobru 2013.

Er Srbija će biti ključni dio vazduhoplovne infrastrukture cijele zemlje i imaće veoma važnu ulogu u razvoju Srbije kada su u pitanju putovanja, razvoj turističke privrede i ekonomski razvoj zemlje, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog