Svijet

Air Serbia: Povratna karta Beograd-Banjaluka 60 evra

BEOGRAD - Srpska nacionalna aviokompanija "Er Srbija" snizila je cijene karata letova u okviru promotivne novogodišnje akcije, pa će povratna karta u ekonomskoj klasi do Banjaluke koštati 60 evra, a do Sarajeva 70 evra.

izvor: Srna 

"Er Srbija" snizila je cijene karata u jednom pravcu iz Beograda ka gotovo svim destinacijama, kao i za putovanja iz 26 destinacija prema glavnom gradu Srbije.

Karte po promotivnim cijenama u prodaji su od 18. decembra do 3. januara, a za putovanja do 29. marta 2014. godine, saopštila je "Er Srbija".

Cijene povratnih karata u ekonomskoj klasi za putovanja iz Beograda koštaju 60 evra za letove do Podgorice, Tivta, Istambula, Atine, Ljubljane, Banjaluke i Skoplja.

Za Sarajevo, Milano, Brisel, Bukurešt, Prag, Rim, Solun, Štutgart i Cirih može se letjeti za 70 evra, a za Berlin, Frankfurt i Dizeldorf po cijeni od 80 evra u jednom pravcu.

Let do Amsterdama iznosi 90 evra, do Kopenhagena i Stokholma 100 evra, Londona i Moskve 110 evra, a do Tel Aviva i Larnake 120 evra u jednom pravcu.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog