Svijet

Nove avionske linije Er Srbija

BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Srbije "Er Srbija" uvešće letove ka šest novih destinacija u Evropi i na Bliskom istoku.

izvor: Agencije

Letovi za Bejrut, Budimpeštu, Sofiju i Varnu počeće 30. marta 2014, a zatim i za Kijev i Varšavu 29. maja 2014. godine, saopšteno je iz "Er Srbija".

Generalni direktor "Er Srbija" Dane Kondić je rekao da su nove usluge dio strategije proširenja ka ključnim međunarodnim tržištima, te veće ponude putovanja putnicima, što otvara brojne mogućnost za rast turističkih, trgovinskih i investicionih veza Srbije sa drugim državama.

"Putnicima iz Beograda nudimo specijalne promotivne cene povratnih karata od samo 99 evra za Budimpeštu, 129 evra za Varšavu i Kijev, 149 evra za Sofiju i Varnu i 210 evra za Bejrut", rekao je Kondić, napominjući da promotivne cijene karata "Er Srbija" nudi i za putovanja u regionu.

"Er Srbija" će ponuditi dnevne letove za Budimpeštu, Kijev, Sofiju i Varšavu, dok će se za Bejrut i Varnu početi sa tri leta nedjeljno i povećavati na dnevnu frekvenciju od juna 2014. godine, navodi se u ovom saopštenju.

Nove usluge nude i odlične veze preko matične vazdušne luke "Er Srbije" na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu do brojnih destinacija širom Evrope, uključujući Pariz, Amsterdam, Prag, Rim, Milano, Kopenhagen, Stokholm, Štutgart, Diseldorf, Berlin, Cirih, Brisel i Moskvu.

U ponudi su i međunarodne veze za Aziju, Australiju i Ameriku preko partnerskih aviokompanija i akcionarskog partnera "Er Srbije" – "Etihad ervejza", navodi se u saopštenju.

"Er Srbija" je osnovana 26. oktobra 2013. kao nacionalna aviokompanija Srbije koja opslužuje 29 evropskomediteranskih destinacija direktno sa svog glavnog, međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, sa uslugama prevoza putnika i tereta.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog