Muzika i film

Svečana premijera filma "Montevideo, vidimo se!" u Banskom dvoru (Video)

Premijera filma „Montevideo, vidimo se“ u režiji Dragana Bjelogrlića svečano će se održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci 24.01. sa početkom u 20:00, a ulaz na svečanu premijeru moguć je samo sa pozivnicama.

autor: Frontal

Ova informacija nevedena je na sajtu Banskog dvora kao dopuna januarskog programa, a šira publika će moći da gleda ovaj film od 23.01. u multipleksu Palas u Banjaluci u terminima od 12:00, 15:00, 17:00, 18:00, 21:00 i 22:00 h.

Istorijska melodrama „Montevideo, Bog te video“ premijerno je prikazan 2010. godine i gledalo ga je 543 687 gledalaca. Bio je srpski kandidat za 84 nagradu Oskar a na IMDb ima visoku ocjenu 8.3/10.

Drugi film koji nosi naziv „Montevideo, vidimo se!” govori o učešću domaće fudbalske reprezentacije na Prvom zvaničnom svetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine. Inspirisana istinitim događajima ovo je priča o istorijskom uspjehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom Prvenstvu. Glavne uloge: Miloš Biković, Petar Strugar, Arman Asante (Armand Assante), Viktor Savić, Elena Martinez (Elena Martinez), Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Andrija Kuzmanović, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić, Bojan Krivokapić.

Poznata španska pjevačica Luz Kasal u novom Bjelogrlićevom ostvarenju izvodi dvije pjesme na španskom jeziku.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog