Muzika i film

Nekoliko stotina prijava stiglo za Jelen Demofest

Konkurs Jelen Demofesta zvanično je počeo 15.03. i biće otvoren sve do 15.04. kada će mail konkurs biti zatvoren sve do sljedeće godine.

izvor: Frontal

Za sada se za konkurs ovogodišnjeg Jelen Demofesta prijavilo nekoliko stotina demo bendova iz cijelog regiona koji žele da pokažu publici festivala da oni imaju talenat i kvaitet potreban za potpunu afirmaciju.

Članovi žirija ovogodišnjeg Jelen Demofesta, među kojima se nalaze neka od najeminentnijih muzičkih imena regiona, čekaju kraj konkursa kako bi počeli sa preslušavanjem numera i odabirom 30, po njihovom mišljenju, najboljih. Rezultati glasanja biće poznati 15.06.2014. 

Nagrade festivala upravo su jedan od glavnh motiva svakog prijavljenog benda, jer svaka od njih pruža mogućnost pomjeranja muzičke karijere za nekoliko koraka naprijed. Tri glavne nagrade za koje će se bendovi instrumentima i glasom boriti su:

1. nagrada – Snimanje i produkcija albuma i snimanje spota za odabranu

numeru u produkciji MTV-a u u vrijednosti od 5.000 evra

2. nagrada – Binska oprema u vrijednosti od 3.000 evra

3. nagrada – Binska oprema u vrijednosti od 2.000 evra 

Ovih dana na policama prodavnica širom BiH možete naći Jelen Demofest konzervu. Kupovinom piva u ovom pakovanju pomažete održavanje ovogodišnjeg festivala. Jelen Demofest će ove godine biti održan od 17. do 19. jula na, za sada, još uvijek nepoznatoj lokaciji. 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog