Muzika i film

Kraj serije "Dva i po muškarca"

Nakon 12 sezona, mreža Si-Bi-Es (CBS) riješila da prekine snimanje serije "Dva i po muškarca".

Vijest o gašenju serije uz koju smo se smijali Čarliju Harperu, a onda i Eštonu Kučeru, potvrdila je predsjednica televizijske mreže Nina Tasler, otkrivši da tvorac serije Čak Lor već ima nekoliko ideja o kraju.
"Čak sprema mnoga iznenađenja, ne znam da li je povratak Čarlija Šina jedna od njih", rekla je ona i tako zagolicala maštu fanova serije koji tvorcima nikada nisu oprostili "smrt Čarlija Harpera". Naravno, činjenica da je mrtav itekako otežava stvar, zar ne?!
Ostavimo kraj po strani i prisjetimo se početka...
Američka humoristička serija "Dva i po muškarca" počela je da se prikazuje 2003. godine. Okosnicu priče čini odnos braće Čarlija i Alena Harpera, "neba i zemlje" kada su karakteri u pitanju, a onda i urnebesno smiješno odrastanje Alenovog sina Džejka, ljenjivca opsjednutog hranom, kasnije devojkama...
Alkoholičar i "razvratnik" Čarli prima razvedenog brata Alena, kiroprakričara kojeg je žena izbacila iz kuće i njegovog sina Džejka u svoj dom "na par dana". Tu obojica ostaju "zauvijek" naravno, a kroz niz komičnih situacija upoznajemo fantastične likove i još komplikovanije odnose koji sva trojica imaju sa mamom i babom Evelin, odnosno bivšom ženom Džudit, a onda i čistačicom Bertom.
Nakon nekoliko sezona Čarli Šin je, po riječima reditelja i producenta "odlijepio" i napustio seriju, a na njegovo mjesto je došao Valden Šmit, tačnije Ešton Kučer.
Uslijedele su javne prozivke bivšeg i sadašnjeg junaka serije - Šin je neprestano tvitovao da je Ešton "nula", sve dok mu Kučer gostujući u jednoj emisiji nije rekao da "od*ebe".
Izvor:Mondo
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog