Muzika i film

Jelen Demofest i ove godine na Kastelu

Demofest će i ove godine biti održan na Kastelu, potvrdila je direktorica festivala Brana Janković na danas održanoj press konferenciji Jelen Demofesta.

izvor: Frontal

""Ovih dana očekujemo finalnu potvrdu iz Grada Banjaluka da će Kastel biti nova lokacija za održavanje Jelen Demofesta. Nadamo se da ćemo se i ove godine družiti na Kastelu", navela je ona.

Jelen Demofest će biti održan od 17. do 19. jula, a ulaz na festival će i ove godine biti besplatan.

"Od ove godine kao sponzor se uključila i kompanija Huawei, koja je u Demofestu prepoznala odličnog regionalnog partnera, koji će dobar glas o njihovim proizvodima proširiti do pripadnika mlađe ciljne grupe, koji žive u vremenu brzog razvoja tehnologije. A taj razvoj Huawei u nekim segmentima i predvodi", istakla je Jankovićeva.

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, rekao je da je Demofest jedan od najvažnijih događaja na kalendaru manifestacija koje m:tel sponzoriše. 

"Događaj koji je nakon prve godine u glavama publike postao tradicionalan, događaj za koji su se borili njegovi posjetioci je događaj čiji prijatelj mora da bude i naša kompanija", istakao je Mišić.

Datum 15.05.2014. važan je za sedmi Jelen Demofest, jer je završeno glasanje organizovano na oficijelnoj stranici festival, uz podršku Jelen piva. U okviru glasanja svi posjetioci sajta su imali priliku da glasaju za dosadašnje pobjednike festivala. 

Ubjedljivu pobjedu odnio je bend Aesthetic Empathy iz Sarajeva, a drugo i treće mjesto osvojili su bendovi Smoke Shakers iz Kavadaraca iz Makedonije i Tanker iz Banjaluke. Ove bendove u junu očekuju po dvije odvojene svirke u Banjaluci, u klubovima Mac Tire i K.S.E.T.

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li Republika Srpska treba da dozvoli otvaranje migrantskog centra na svojoj teritoriji?

Rezultati ankete
Blog