Banja Luka

Na kolektivnom vjenčanju 15 parova

Kulturno-umjetnička manifestacija kolektivno vjenčanje "Svadba za pamćenje" biće održana u Banjaluci 21. juna, a manifestacija "Bebi na dar" 25. maja, saopštili su danas predstavnici Udruženja građana "Bela", organizori ovih događaja.

izvor: Srna

Portparol manifestacije "Svadba za pamćenje" Jovana Simić rekla je na konferenciji za novinare da se za ovogodišnje kolektivno vjenčanje prijavilo 172 para, a iz finansijskih razloga izabrano je samo njih 15. 

"Do sada smo obavili dosta posla da bi kolektivno vjenačanje bilo što inovativnije i kreativnije. Osim brojnih pogodnosti koje će dobiti izabrani parovi, biće organizovan i izbor za najelegantnijeg mladoženju, najveseliju mladu i najšamrantniji par, a pobjednici će kao poklon dobiti produženi vikend u `mjestu iznenađenja`", navela je Simićeva. 

Direktor manifestacije Olivera Ratković rekla je da su dosadašnja dva kolektivna vjenčanja uspješno obavljena i da je iz tih ljubavi rođeno je 12 beba. 

Ona je istakla da je građansko vjenčanje zamišljeno kao "spektakularna manifestacija kulturno-umjetničkog karaktera". "Mladenci će dobiti raznovrsne pakete, kao što su popusti na burme, besplatno vino, frizure, šminku, nadogradnju noktiju za mlade, poklon košulje i kravate za mladoženje i brojne druge poklone", navela je Ratkovićeva. 

Danijela Mrinković Orlić, rukovodilac službe za korporativno komuniciranje kompaniji "Blic net", koja je generalni sponzor manifestacije, rekla je da je razlog podrške ovoj manifestaciji "podržavanje formiranja porodice kao esencije društva". 

Kolektivnom vjenčanju prethodiće manifestacija "Bebi na dar", koja će biti održana 25. maja, a okupiće mladence koje su na prethodna dva kolektivna vjenčanja izgovorili sudbonosno "da" i njihove bebe. 

Manifestaciju "Svadba za pamćenje" podržao je grad Banjaluka, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, kao i brojni sponzori među kojima i "Krio sejv".

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog