Muzika i film

Dio Exit karata za ugrožene od poplava

Akcija Exit festivala ‘Nemaš kartu? Imaš prijatelje!’ u svjetlu novih događaja dobija novu dimenziju, posvećenu žrtvama katastrofalnih poplava u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj.

izvor: Frontal

Akcija 5+1 produžena je do 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koja do tog datuma bude zajedno kupovala ulaznice za Exit ili Exit avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis. U okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrijednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava.  

Pored toga, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, uz uslov prethodne registracije.

Cijena ulaznice za Exit iznosi 116 KM, a za Exit avanturu 136 KM. Pored pružene pomoći žrtvama poplava svi učesnici akcije koji se na vrijeme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija za Rock@EXIT počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

Ulaznice mogu da se kupe u turističkoj agenciji ’Sebastijan’ koja se nalazi na adresi Kralja Petra I Karađorđevića, 99a.

EXITAid je program Exit fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku. Exit fondacija je, u okviru programa EXITAid do sada prikupila pomoć u vrednosti od preko 30.000 evra.

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog