Muzika i film

Počinje treći Sarajevo Beer Festival

Još samo dan je ostao do početka najvećeg muzičkog festivala u Bosni i Hercegovini, a organizatori najavljuju odličnu trodnevnu zabavu.

Festival će biti otvoren u petak od 18 sati, a zvanično otvaranje je u 20:30 sati koncertom grupe Cubismo. Naredna dva dana, festivalske kapije će se otvarati u 15 sati, a posjetioci će moći besplatno ući do 18 sati i sudjelovati u brojnim pivopijskim takmičarskim igrama osiguranim od strane sponzora. Kako je ranije najavljeno,  uz podršku načelnika Općine Centar, koncerti će trajati do 2 sata ujutro s ciljem promovisanja i širenja turističke ponude grada Sarajeva, pa se sugrađani pozivaju na razumijevanje u slučaju glasne muzike.

Treći Sarajevo Beer Festival održat će se od 30. maja do 1. juna na otvorenom dijelu Olimpijske dvorane Zetra, a pripreme su u toku kako bi sve bilo spremno za početak. Na Festivalu će 20 pivara učesnica izlagati 40 vrsta svojih proizvoda, uz ponudu predstavnika mesne i duhanske industrije. U sklopu muzičkog programa nastupit će Cubismo, Let 3, Bombaj štampa (30.5.), Bad Copy, Letu Štuke, TBF (31.5.), Majke i Magnifico (1.6.).

Jednodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 7KM, a trodnevni paket po cijeni od 15 KM u Café baru Opera, BKC-u i na platou Skenderija.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Koju vakcinu protiv kovida-19 biste primili?

Rezultati ankete
Blog