Zanimljivosti

Ovog fudbalskog mađioničara nećemo vidjeti na SP u Brazilu (Video)

Ne, on nije Mesi, nije ni Kristijano Ronaldo, niti Nejmar, nije ni Modrić, Džeko, a opet je njegov video na YouTubeu u nekoliko dana pogledalo preko četiri miliona ljudi, jer s loptom, jednostavno, oduševljava.

Nije važno da li ste među onima koji jedva čekaju početak Svjetskog prvenstva, da li vam je fudbal više od najvažnije sporedne stvari na svijetu ili ste prema cijeloj toj priči apsolutno ravnodušni, piše Zimo.

Ovaj će vas "frajer", sigurni smo, oduševiti, jer ono što on izvodi s fudbalskom loptom graniči s magijom. Takve stvari može napraviti, uvjereni smo, malo ko na svijetu. Njegovo ime je Remi Galar. Riječ je o čovjeku koji živi da bi se zabavljao i to većinom smišljajući nepodopštine na račun drugih. U tome je majstor, ali s fudbalskom loptom je apsolutni velemajstor, virtuoz, nazovite to kako god želite.

Ovog puta Remi Galar je odlučio da pruži lični doprinos početku Svjetskog prvenstva, koje za 4 dana otvaraju Brazil i Hrvatska. Izveo je 32 fantastična udarca s loptom, pritom je za svaki od njih obukao dres jedne od reprezentacija učesnica SP u Brazilu.

Bosna i Hercegovina je na programu na 3'12".

izvor: Zimo

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog