BiH

Blicnet - Prvi mobilni operater u BiH koji nudi iPhone

Blicnet je danas u Banjaluci predstavio novi smartphone u svojoj ponudi, prvi sa 64 bitnim procesorom i Apple-ov najnoviji telefon iPhone 5s.

“Doživite vrhunski telefon u vrhunskoj mreži”, ambiciozno je započeo svoje predstavljanje novog Apple telefona direktor Blicnet-a Igor Bohorč. 

Blicnet je prvi mobilni operater u BiH koji u svojoj prodaji nudi iPhone. 

“Od danas BiH će biti država na svjetskoj sceni, kada izađe nova generacija telefona pojaviće se na tržištu BiH kada i u svim velikim zemljama. Idemo distribucijskim kanalima, a ne kanalima koji su do sada snabdijevali ovo tržište”, rekao je Bohorč. 

Mreža Blicnet kao virtuelni operater puštena je u funkciju u decembru prošle godine, a trenutno se bori za svoje mjesto na BiH tržištu. 

“Ovo smo željeli svojim korisnicima predstaviti kako bi povećali tu bazu. Korisnici u našoj mreži mogu dobiti vrhunske servise koji će se moći koristiti u poslovne svrhe, a i u privatnom životu”, izjavio je Bohorč.

Ugovor sa Apple-om je potpisan na neodređeno vrijeme. Blicnet kao dio grupacije Telekoma Slovenije nema posebna ograničenja, a sve obaveze prema Apple-u se ispunjavaju u sklopu ove grupacije, objasnio je Bohorč. 

iPhone 5s sadrži novi touch ID - senzor za identifikaciju otiska prsta, kameru od 8 megapiksela, a sve u ultra tankom aluminijumskom kućištu koje u sebi krije snagu stolnog računara. 

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog