Muzika i film

Exit na kopnu i moru

Ovih dana temperature naglo rastu a sa njima i uzbuđenje zbog još jednog EXIT-a koji se po prvi put održava u novom formatu - na dvije različite lokacije.

piše: Stevan Stančić

 Osim Petrovaradinske tvrđave, koja ostaje centralno mjesto zabave u periodu od 10.07. do  13.07.2014, EXIT se „produžuje“  i u Crnoj Gori, tačnije na plaži Jaz pored Budve u periodu od 15.07. – 17.07.2014.

Čast otvaranja  petnastog izdanja EXIT-a dobiće Pet Shop Boys-i a u festivalskim danima koji slijede na 12 bina nastupiće mnogo zvučnih svjetskih i domaćih muzičkih imena poput Glorie Gaynor, Hurts-a, Skrillex-a, Carl Cox-a, Disclosure-a, Asian Dub Foundation i mnogi drugi.

Kada je u pitanju Sea Dance Festival, jadransku obalu zapljusnuće Jamiroquai a njima će se pridružiti i gosti EXIT-ovog Mejn stejdža. Glavna bina morskog izdanja EXIT festivala, kapaciteta 30000 posjetilaca, u tri dana predstaviće publici tri najveće bine sa Petrovaradinske tvrđave.

Festivalske ulaznice i aranžman paketi su dostupni na zvaničnoj stranici EXIT-a.

Za one koji su plićeg džepa ili jednostavno žele da zauzmu aktivniju ulogu na festivalu, postoji mogućnost volonterskog angažmana. EXIT  fondacija je raspisala konkurs „Volunteer  - volume up“  za mlade iz regiona i prijave su otvorene do 15.06.2014.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog