Zanimljivosti

Pogledajte restilizovanu Ladu Nivu Urban! (FOTO)

Gotovo četiri decenije od svog debija, Lada Niva i dalje se prodaje, a uskoro u salone stiže i nova, restilizovana verzija pod nazivom Urban!

Punih 37 godina nakon svog predstavljanja, VAZ-2121, poznatija kao Lada Niva, i dalje se proizvodi, i što je još bitnije za sve ljubitelje ovog automobila, uskoro se pojavljuje restilizovana verzija pod nazivom Lada Niva Urban!

„Osvježavanje“ uključuje restilizovani prednju masku, integrisane odbojnike u boji karoserije, zakrivljeno staklo na vratima prtljažnika kao i alu-felge od 17 inča, dok se u enterijeru sada nalazi klima uređaj, elektropodizači prozora, a poboljšana je i zvučna izolacija.

Uz to, ruski proizvođač će ponuditi i verziju sa TNG uređajem, dok je za pogon zadržan već oproban agregat od 1,7 litara i 84 konjske snage. Takođe, i podvozje automobila ostaje nepromjenjeno, sa stalnim 4×4 pogonom, kao i redukcijom prenosa i blokadom diferencijala.

Nezvanično se govori da bi cijena ovog modela, koji se očekuje da debituje na Salonu automobila u Moskvi, u avgustu ove godine, trebala da iznosi oko 12.500 evra.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog