Muzika i film

Kabare „Kontraditore“ sa Andrijom Miloševićem i prijateljima

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel, 31. jula u 21:30 časova, biće izveden kabare „Kontraditore“ sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi. Ovo će ujedno biti i prvo izvođenje na otvorenom i za širu javnost, a sve to u okviru prvog BL Art festivala.

Kabare „Kontraditore“ producentske kuće Avangarda Production je potpuno novi pogled na muziku i našu stvarnost, a prepun je smijeha, vedrine i pozitivnog duha. Ovaj komad, u izvedbi Miloševića i njegova dva prijatelja Gorana Perišića i Danijela Cerovića, je ironičan osvrt na muzičku scenu u regionu. Pored njih, publiku na Kastelu će zabavljati i banjalučki sastav INTIME, koji će uskoro objaviti autorske pjesme za koje je testove pisao upravo Andrija Milošević.

„To je jedan muzičko-scenski kolaž, drugarsko veče ex-yu rock muzike sa puno smijeha. Pravimo jednu veliku žurku koja opušta ljude, a između pjesama se obraćam publici sa puno improvizacije. Scenario postoji, ali ga se kao i većine stvari u životu, ne pridržavam“,  objasnio je Milošević.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu naći u prodaji na trgu Krajine u Banja Luci i kafe baru Harmonija, a cijena istih je 5 KM. Takođe, 26. jula u kafe baru Harmonija će biti održano promotivno veče kabarea „Kontraditore“ uz grupu INTIME, te će gosti imati priliku da čuju dio repertoara koji ih očekuje na Kastelu posljednjeg dana jula.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog