Njega

Najavljena modna revija Sestre

Danas je u Banja Luci, u prostorijama restorana Royal plaza, Amela Gazić, sa partnerima, predstavila modnu reviju, koja će se održati 04. decembra 2014. godine u Banskom dvoru, sa početkom u 20:00 časova.

Organizatorka i autorka modne revije Amela Gazić, kaže da je sretna i zadovoljna što je oko sebe okupila tim kreativnih ljudi sa kojima će, uz puno ljubavi i entuzijazma, izvesti do sada neviđen performans u Banja Luci i što će predstojeću modnu reviju posvetiti Banja Luci i ženi, lijepoj ženi, po kojoj je Banja Luka prepoznatljiva.

Sama modna revija će se sastojati iz dva dijela, prvi dio, na kom će se predstaviti modeli partnerskih firmi i Fashion studija Sestre, a drugi dio revije će biti modeli koje je kreirala Amela Gazić, i koji su upotpunjeni nakitom, a bazirani su na četiri godišnja doba.

Pored Amele Gazić, svoje viđenje modne revije i njihov doprinos su iznijeli i Danijela Delić, vlasnica wellness centra Allure, koja je imala zadatak da žene koje će nositi modele dovede u formu, da bi iznijele modele i frizure na reviji.

Olja Šobota, vlasnica House of hair Šobota i Stefan Subotić, make up artist će biti zaduženi za scenski nastup. Oboje su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost što se nalaze u ovom timu.

foto: Goran Terzić

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog