Muzika i film

Exit slavi 15. rođendan: Ulaznice uskoro u prodaji

Exit festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 2000. godine osnovan kao studentski pokret u borbi za slobodu i demokratiju u Srbiji, Exit je tokom 15 godina izrastao u ‘Najbolji veliki evropski festival'. Pored ove prestižne titule kojom je okićen u januaru ove godine, Exit može da se pohvali dosadašnjom posjetom od preko 2,5 miliona ljudi iz preko 60 zemalja iz cijelog svijeta, kao i statusom neprikosnovenog muzičkog i turističkog događaja ne samo u Srbiji, nego i u cjelom regionu.

Ogroman međunarodni ugled, povorke fanova iz čitavog svijeta, nevjerovatna lokacija i jubilarna godina obećavaju da će naredno izdanje Exita biti jedno od najboljih do sada, rečeno je u saopštenju Exit tima. 

Dodaju da će Rock@Exit festival, koji je uspješno lansiran prošle godine sa Queens Of The Stone Age kao hedlajnerima, ove godine biti predstavljen tokom festivala kao posebna cjelina, u okviru koje će nastupiti neki od najzanimljivijih rokenrol bendova iz zemlje, regiona i cijelog svijeta.

Kao i prethodnih godina, Exit je za decembarske kupce spremio popuste. U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 103 KM za četiri dana Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za Exit avanturu, odnosno dobijaju ulaznicu za Sea Dance Festival potpuno besplatno, uz uslov registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sajta www.gigstix.com od 1. do 31. marta 2015, rečeno je u saopštenju.  

Takođe, 12. decembra u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po cijeni od 61KM.

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Exit i Sea Dance festivale dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.exitfest.org. Broj promotivnih ulaznica je vrlo ograničen. 

autor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog