Student Info

Student Info – mjesto za nezavisnu studentsku misao

Prepoznajući potrebu da se danas, više nego ikad, stvori prostor u službi nezavisnog studentskog glasila na prostoru Republike Srpske, redakcija Frontala oživljava nekadašnji magazin i internet platformu Student Info u okviru istoimene rubrike.

Brend koji je pokrenut prije više od četiri godine, tako nastavlja svoj život u novoj formi i novom ruhu, ali sa istim ciljem. Ova rubrika je pokrenuta sa željom afirmisanja nezavisne studentske misli i okupljanju studenata koji su voljni da izraze svoje mišljenje, a do sada nisu imali mjesto na kojem bi se oglasili. Tim povodom pozivamo sve zainteresovane studente koji imaju hrabrosti i volje da javno iznesu svoje mišljenje na jedinom mjestu koje je namijenjeno isključivo za to.

Takođe, nastojaćemo predstaviti što više studentskih dešavanja, najavljivati ih i izvještavati sa istih. Objavljivaćemo intervjue sa ličnostima koje imaju uticaj na visoko obrazovanje i studente, kao i sa studentima koji ostvaruju uspjehe na svim poljima. Da bismo što bolje i efektnije informisali javnost o takvim uspjesima studenata i studentskih organizacija, pozivamo vas da nas informišete o svojim uspjesima, odnosno uspjesima svojih prijatelja i članova. Bez imalo ustezanja i sa dobrom voljom ćemo promovisati svaki vid studentskog uspjeha.

Nijedna pora našeg društva nije imuna na probleme. Stoga, obavijestite nas o eventualnim problemima na vašem fakultetu. Nastojaćemo objektivno i argumentovano obavijestiti javnost o takvim problemima.

Informišite nas, a mi ćemo informisati javnost.

Izaći ćemo u susret i svakom studentu koji bude imao želju da objavi autorski tekst u ovoj rubrici. Takav tekst mora biti argumentovan i autentičan.

Kontaktirajte nas. Pomozite oživljavanje umrtvljene studentske misli. Neka se i vaš glas čuje.

autor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog