Njega

Nova škola mode za mališane

BANJALUKA - Banjalučki mališani koji pokazuju afinitete za modu imaće priliku da neke od osnovnih koraka nauče u školi manekenstva i modelinga za djecu uzrasta od pet do 12 godina, koja će u gradu na Vrbasu početi s radom 17. februara.

Škola nosi naziv "Mali manekeni Universum", a vodiće je manekenke Zorica Babić i Anđela Gavrilović.

Kako su istakle ove djevojke, škola je nastala zbog želje da mlade generacije, dok su još u razvoju i periodu lakšeg učenja, postanu na vrijeme svjesne koliko su važni lijepi maniri, držanje i stav.

"Želimo djeci pružiti novo iskustvo kroz što zabavniji način, nešto čega će se oni i njihovi roditelji rado sjećati kada prođu bezbrižni dani djetinjstva. Naime, ovo je osnovno što želimo postići ovim projektom, ali ne i jedino. Pravilan hod, držanje, jasan i otresit stav, kreativnost, savladavanje treme od javnog nastupa i bitnost neverbalne komunikacije", istakla je Babićeva.


Ona je dodala da je zajedno sa Gavrilovićevom učestvovala na Izboru za "Miss Earth 2013", gdje su stekle jako dobro iskustvo i osvojile dobre pozicije.

"Biti svjestan sebe i svojih sposobnosti, a ne dozvoliti da te ego pojede i natjera na ljubomoru, to je zapravo stav i karakter kojim želimo doprinijeti u odrastanju ove djece koja su pod pritiskom medija i društva", zaključila je Babićeva.

Nada se da će nekima probuditi i veću želju, odnosno da se nastave baviti manekenskim poslom i možda ispišu istoriju svojim imenom na svjetskoj modnoj sceni.

Zainteresovani roditelji mogu da prijave svoje mališane putem brojeva telefona 065/420-650 i 066/312-268. Članarina iznosi 35 KM.



izvor: Nezavisne

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog