Muzika i film

Ivana "Negativ" imala srčani udar

Bivša članica grupe „Tap 011“ i frontmen rok sastava „Negativ“ prije desetak dana je imala infarkt

Ivana Peters (40) je prošle sedmice gostovala u emisiji "Ko je kod Koje" na RTS-u kada se nakon završenog snimanja požalila da joj je loše, piše Blic. 

- Nakon što je snimila skeč, Ivana je otišla u šminkernicu i prijateljima rekla da joj nije dobro. Pošto su znali da ona inače nije dobrog zdravlja pozvali su njenog bivšeg supruga Aleksandra koji je odmah došao jer je osjećao i znao da je nešto ozbiljno u pitanju - kaže izvor blizak pevačici.

Na lice mjesta došla je i ekipa Hitne pomoći koja je odmah zbrinula Ivanu.

- Pregledali su je i munjevitom brzinom odvezli u Klinički centar Srbije gdje je hitno operisana na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Ugrađen joj je stent i sada se osjeća dobro - potvrdio je jedan od članova Ivanine porodice.

Pjevačica se nekoliko dana zadržala u bolnici, a s obzirom da se brzo oporavljala, puštena je na kućno liječenje.

- Ivana je puštena sa Kliničkog centra prije dva dana na kućno liječenje, a kod nas je primljena sa dijagnozom akutnog infrakta. Njoj je ugrađen stent i sada se osjeća dobro- potvrdili su nam iz ove zdravstvene ustanove.

Kako su rekli njeni prijatelji, pjevačica je bila u kritičnom stanju, ali zahvaljujući tome što su svi brzo reagovali je dobro prošla.

- Sada je kod kuće sa ćerkom Sarom (9) i oporavlja se. Slijede joj kontrole i terapija, ali je važno da je sve dobro prošlo - kaže izvor.

 

VESTI IZ RUBRIKE

Komentari
Twitter
Anketa

Čega se u ovom trenutku najviše plašite?

Rezultati ankete
Blog