Muzika i film

Robi Vilijams stiže u Beograd!

Svjetska pop ikona Robi Viljiams održaće koncert na beogradskom Ušću 17. juna.

Organizatori kažu da Vilijams stiže na lični zahtjev i to nakon što je dogovoreno da cijene za beogradski koncert budu najniže na cijeloj turneji. 

Prodaja ulaznica počinje 6. aprila na blagajnama Eventima, cijene su od 3990 dinara, a prvi, ograničeni kontigent za parter prodavaće se po posebnoj cijeni od 3390 dinara. 

Robert Piter "Robi" Vilijams je jedna od najpopularnijih zvijezda na planeti i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom svijeta. 

Karijeru je počeo u bendu Take That, a zatim je povukao neočekivan i jedan od najboljih poteza u modernoj muzičkoj industriji - odlučio se za solo karijeru. 

Njegovi albumi su redom osvajali prva mjesta na britanskim i svjetskim top listama, uz hitove kao što su „Feel“, „Supreme“, „Rock DJ“, „Come Undone“, „Rudebox”, „Millenium“, „Kids“, „Angels“ i brojni drugi! Do sada je osvojio nevjerovatnih 17 BRIT nagrada, i time postao najuspješniji muzičar otkako se dodjeljuju. 

Vilijams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu! Robbie već bilježi veliki uspjeh i nove rekorde svojom novom svjetskom turnejom „Let Me Entertain You“ tokom koje na lično insistiranje želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao. 

Britanski "Gardijan" opisao je njegovu turneju riječima: "Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voljeli bismo to da vidimo". 

Cijene ulaznica su za Parter A od 4.990 dinara, Parter B od 3.990 dinara, fan pit ima dvije zone, od 5990 dinara za 1.500 najbržih, dok će 500 najvjernijih biti u posebnoj zoni uz pistu po kojoj hoda Williams, po cijeni od 6.990 dinara. Za sjedenje na tribinama karte koštaju od 5.990 dinara. VIP je podijeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mjesto u Gold separeima 24.000 dinara 

Kapacitet je 30.000. Koncert organizuju Exit tim i Skymusic.

Izvor: B92
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog