Tehnologija

Stigao je novi Tesla televizor Serije 3

Tesla televizori su proizvod Comtrade-ove vizije – da svaki dom može sebi da obezbijedi sjajnu kućnu tehniku, bez nepotrebno visokih ulaganja

Nakon tableta koji su doživjeli zapaženi uspjeh i van granica Srbije, Comtrade-ov brend Tesla „uzeo je pod svoje“ i televizore. Uvjerili smo se: na osnovu atraktivnog dizajna i odličnih karakteristika, teško je povjerovati da spadaju među najpovoljnije TV uređaje na tržištu.

Tesla televizori su proizvod Comtrade-ove vizije – da svaki dom može sebi da obezbijedi sjajnu kućnu tehniku, bez nepotrebno visokih ulaganja, a nakon obilaska boljih beogradskih prodavnica, možemo da potvrdimo:

Nigdje nećete pronaći uređaje istih karakteristika i mogućnosti, a po tako prijateljskoj cijeni.

Pored odličnog odnosa kvaliteta i cijene, Tesla televizore Serije 3 krase i:

- Dijagonala:32″

- Vrhunski dizajn sa ultratankim okvirima

- Direct LED tehnologija za još kvalitetniju sliku

- Dolby podrška i izuzetan zvuk

- DVB-T2/C tjuner za digitalni signal

– Konekcije za sve prilike

- Jednostavnost upotrebe

Tesla televizori Serije 3 nude dobar izgled – već na prvi pogled. Najsavremeniji dizajn tankih ivica ekrana u kombinaciji sa elegantnim metalnim postoljem i dijagonalom od 32″ doprinosi utisku o visokom kvalitetu uređaja i oplemenjuje enterijer. Direct LED tehnologija omogućava brzo prilagođavanje osvjetljenja što poboljšava kontrast, vjerno dočarava boje i kreira dublje i punije tamne tonove, a vrhunski A+ paneli obezbjeđuju trajnost i postojani kvalitet slike.

Nakon vizuelnog utiska, zvuk je svakako najbitniji parametar po kome ćete ocjenjivati svoje multimedijalno iskustvo. Uz Dolby DTS podršku za Tesla televizore, sada možete da uživate u kristalno čistom zvuku koji obogaćuje doživljaj svakog dobrog filma i omiljenog programa. Uz to, audiofile će veoma obradovati informacija da svi televizori raspolažu digitalnim SPDIF audio priključkom.

U modele Tesla TV Series 3 ugrađen je digitalni tjuner DVB-T2/C, tako da su ovi televizori u potpunosti opremljeni za prijem digitalnog TV signala, bez potrebe za kupovinom i povezivanjem eksternog uređaja. Preko HDMI konektora omogućeno je povezivanje sa računarom, zvučnicima, igračkim konzolama i drugim uređajima. Uz direktno snimanje na flash drive, ali i emitovanje raznih sadržaja direktno sa njega, kućna zabava dobija novu dimenziju.

Takođe, treba imati u vidu da Tesla televizore odlikuje intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku, što će svakako pomoći korisnicima da se lako snađu i ovladaju brojnim funkcijama ovih TV uređaja. Treba pomenuti i elektronski programski vodič (EPG – Electronic Program Guide), kao i podršku za hotelski mod, zahvaljujući kojoj ovaj aparat može da bude veoma interesantan i ugostiteljima i raznim preduzećima.

Tesla televizori iz serije 3 jednostavni su za osnovna podešavanja i svakodnevnu upotrebu, a pored odličnih karakteristika, odlikuju se i izuzetno povoljnom cijenom. Očigledno po ugledu na Teslinu viziju u kojoj su dobrobiti od tehnologije pristupačne svima, a uz veoma male troškove, Comtrade je osmislio brend koji je pristupačan po cijeni, košta nevjerovatnih 25.999 dinara, a po performansama – dostojan svog imena.

Izvor: Telegraf.rs
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog