Tehnologija

Brend Tesla predstavlja novi pametni telefon serije 6

Brend Tesla predstavlja novi pametni telefon serije 6. Tesla Smartphone 6.2 ilustruje stalnu težnju ka napretku cele porodice Tesla pametnih telefona.

Android Marshmallow 6.0

Odličan IPS HD ekran sa DragonTrail zaštitom

Izvanredne Samsung 13 MP/5MP kamere za posebne trenutke u punom sjaju 

Odlična baterija od 2850mAh

Kvalitetna izrada i metalno telo za veću otpornost

Moćni 64-bitni procesor sa osam jezgara, uz 3GB RAM-a i 32GB prostora za vaše podatke 

Podrška za dve SIM kartice – dual SIM, da odvojite poslovno od privatnog

4G SIM funkcija

Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima naših korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice i 4G vezu, izuzetnim GPS-om i veoma atraktivnom cenom.

Android 6.0 Marshmallow

Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jednim pritiskom na Home taster Smartphone-a 6.2, i ceo svet vam je na dohvat ruke.

Odličan, a zaštićen ekran

OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanja ekrana preko MiraVision opcije omogućiće vam da podesite boje po sopstvenoj želji ili potrebi.

Ekran mobilnog telefona često je izložen oštećenjima i neophodna da mu je dodatna zaštita. Zbog toga je za Tesla Smartphone 6.2 obezbeđena odlična DragonTrail zaštita ekrana u kombinaciji sa fabrički zalepljenom zaštitnom folijom. S obzirom da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, zaista bi bila šteta da se izloži i najmanjem oštećenju. 

Dual SIM, 4G, odlična baterija

Tesla Smartphone 6.2 podržava 4G vezu za najbrže internet iskustvo i upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga.

Da bi se naši korisnici osećali udobno prilikom korišćenja, Tesla Smartphone 6.2 opremljen je i odličnom baterijom od 2850mAh, za dugotrajnu autonomiju i osećaj sigurnosti.

Vrhunska navigacija

Gde god da krenete, GPS i Glonass sistemi pozicioniranja će vas neverovatnom brzinom i vrhunskom preciznošću voditi u željenom pravcu, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki od sličnih programa za navigaciju.

Izvanredna kamera

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6.2 vam na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 13MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za odlične selfije. Izvrsna sočiva i vrhunski Samsung senzori obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, i možda će vas čak i inspirisati da eksperimentišete sa brojnim mogućnostima koje su vam na raspolaganju. 

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6.2 ugrađen hardver za najzahtevnije korisnike. Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 3GB RAM-a i odlično optimizovani Android Marshmallow 6.0 obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme, i to uz maksimalno očuvanu privatnost. 

Metalno telo i kompaktna izrada

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Metalno telo pruža dodatni osećaj kompaktnosti i sigurnosti, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. 

Multimedijalno uživanje

Tesla Smartphone 6.2 je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 32 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartice do 32GB, opciono u SIM 2 slotu.

I još mnogo toga...

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 6.2 vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Odlično optimizovani softver sa osveženim ikonama i launčerom pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad.  Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 6.2 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj u prodaji pojaviti 09.12.2016. godine. 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog