Vijesti

Predstavljamo vam akademiju za usavršavanje “Future"

Svi mališani, omladina ali i oni nešto “stariji” koji pokazuju afinitete za modu su dobrodošli. Imaćete priliku da neke od osnovnih koraka naučite upravo na akademiji usavršavanja. Škola edukuje sve one koji žele izgrađivati vlastitu posebnost, postati samouvjereni, naučiti sve o manekenstvu, pravilnom držanju i lijepom hodu, vježbati scenski nastup i interesantne koreografije, steći nova poznanstva u timskom radu.

Osnova škole nije u tome da postanete profesionalni model ili maneken, već da steknete samosvijest i samopouzdanje, lijepo držanje, sjedenje i hodanje, da naučite profesionalno pristupati poslu, a ako uz sve to imate predispozicije da postanete model ili maneken, tada ćete znanje i iskustvo koje steknete ovdje znati primijeniti u budućnosti, imaćete podršku mentorice Marine Ševkušić kada su u pitanju dalji angažmani.

Skola je koncipirana tako da se polaznici tokom trajanja kursa, pored bazicnog hoda, držanja i stava obuče i u pogledu zdravih stilova života, njege kože, lica, tijela, zdrave ishrane i vježbe, bontona i važnosti obrazovanja tokom bavljenja modelingom. Poseban naglasak stavljamo na to da je naša škola, zapravo, škola za modu, kulturu življenja i zdrav način života.

Između ostalog, akademija nudi niz pogodnosti kao sto su: treninzi u „Forma S“ sa sertificiranim trenerima, besplatno korištenje tretmana u salonima ljepote, kolektivna druženja, putovanja, „team building“ projekte, predavanja stručnih osoba iz svjeta medicine, umjetnosti, muzike, glume i jos niz drugih mogućnosti.

Program usavršavanja će trajati 3 mjeseca. Za sve dodatne inaformacije obratite se na navedenu email adresu.

Kroz naš edukacioni program vodiće vas:

Projekt menadžer MARINA ŠEVKUŠIĆ (Druga pratilja Miss Earth BiH (Miss water 2016), koja je ujedno i diplomirani politikolog.)

Izvor: http://balansonline.ba/
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog