Muzika i film

Pogledajte novi singl i spot Zdravka Čolića (VIDEO)

Jedna od naših najvećih muzičkih zvijezda Zdravko Čolić objavio je novi singl i videospot "Mala".

Tekst i muziku pjesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom koja je radila na novoj pjesmi i spotu Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore.

Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na 6 različitih lokacija snimljene su čari i ljepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

"Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pjesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima", rekao je Čolić.

Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga 'Male', kako sama pjesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom.

“U vječitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom", otkrio je reditelj Keki.

 

Izvor: Klix

Komentari
Twitter
Anketa

Да ли ћете искористити туристички ваучер?

Rezultati ankete
Blog