Svijet

Ponovo se proizvodi BIP pivo

Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije.

BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu.

“Pivo je zadržalo prepoznatljivu etiketu i karakter, a svojim lepim izgledom, dobrim ukusom i mirisom po sladu i hmelju, čuvajući vrednu tradiciju proizvodi se po najsavremenijoj tehnologiji. Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvalitetasvih segmenata proizvodnje”, rekao je direktor kompanije M6-Eden Srbija Aleksandar Popovski.

On je naveo da će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji, a do kraja ove godine i na tržištima u regionu na kojima se i prodavalo prije više od četvrt veka.

“Svjesni smo da BIP pivo nije običan brend i da predstavlja simbol jednog društva i vremena kojeg se mnogi rado sećaju i naša je želja da taj osjećaj i emociju ponovo oživimo i vratimo BIP pivu poziciju i značaj kakve zaslužuje”, istakao je Popovski.

Kako je navedeno u saopštenju, makedonska investivciona grupa M6 je do sada realizovala nekoliko uspešnih revitalizacija velikih kompanija u regionu, u sektoru proizvodnje pića i od njih stvorila tržišne lidere poput Pivare Skopje i Tikveša.

 

Izvor: gdeinvestirati.com
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog