Svijet

Ruža Tomić Fontana nova direktorica Coca-Cole HBC za Sloveniju, Hrvatsku i BiH

Početkom jula došlo je do promjene na vodećem mjestu u Coca-Coli HBC u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, kada je mjesto glavne direktorice preuzela Ruža Tomić Fontana.

Ruža Tomić Fontana na mjesto direktorice poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria dolazi s mjesta direktorice Odjela za prodaju. Karijeru u Coca-Coli HBC počela je 2002. godine te je neprestano profesionalno napredovala radeći na nekoliko ključnih rukovodećih mjesta u području komercijalnih poslova, uključujući i pozicije direktorice Odjela za marketing, regionalne rukovoditeljice Odjela za prodaju i direktorice Odjela za komercijalne poslove za Hrvatsku.

Direktoricom Odjela za prodaju poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria imenovana je 2015. godine, gdje je uspješnim rezultatima ostvarila rast prihoda na svim trima tržištima. Uz to je uspješno unaprijedila odnose s kupcima, dodatno ojačala uključenost radnika i aktivno poticala kulturu inovacija unutar prodaje primjenjivu i u drugim poslovnim segmentima.

 „Čast mi je preuzeti položaj glavne direktorice poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria i s našom upravom i radnicima nastaviti raditi na daljem rastu i osnaživanju položaja kompanije na svim trima tržištima. Ostajemo usmjereni na osluškivanje potreba naših potrošača, koji su nam uvijek na prvom mjestu, te na razvoj partnerskih odnosa s našim kupcima i zajednicama u kojima poslujemo. Načela održivosti i društveno odgovornog poslovanja i dalje ćemo nastaviti ugrađivati i primjenjivati u svim segmentima našeg poslovanja. Uz dalja ulaganja u inovacije i nove proizvode, kao i osiguravanje najboljih radnih mjesta za naše radnike, uvjerena sam u nastavak našeg rasta i u idućim godinama“, izjavila je Ruža Tomić Fontana povodom preuzimanja mjesta direktora u poslovnoj jedinici Coca-Cola HBC Adria.

 

Frontal

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog