Tehnologija

Predstavljen novi model Tesla Smartphone 6.3.

Porodica uređaja Tesla postala je bogatija za još jednog člana, a javnosti je predstavljen novi model – Tesla Smartphone 6.3. • Android 7.0 Nougat • Brzi 64-bitni procesor • 3GB radne i 32GB interne memorije, uz podršku za memorijsku karticu do čak 64GB • Bezbednost na višem nivou – Fingerprint senzor • Dual SIM podrška • 4G podrška za najbrži prenos podataka • Kamere od 13 MP i 5 MP za čuvanje dragocenih trenutaka u visokoj rezoluciji

Kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 6.3. Ovaj uređaj plijeni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe. Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija, radna memorija od 3 GB, kvalitetan ekran, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška. 

Android 7.0 Nougat

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dvije aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, „Data Saver“ racionalnu potrošnju podataka, a uz to možete da računate i na poboljšanu bezbjednost, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

U ritmu od 64 bita

64-bitni procesor omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svjetove najpopularnijih igrica.

Ljepota je u oku posmatrača (ovog ekrana) 

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu, jer ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rješenjem za najkvalitetnije osvjetljenje i MiraVision opcijom za personalno podešavanje boja. Uz to, IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbjeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Asahi zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost. I to nije sve, jer Fingerprint coating smanjuje tragove otisaka na ekranu, a dodatnu sigurnost pružaju fabrička zaštitna folija i silikonska maska koja ublažava i najnezgodnije padove.

4G podrška

4G mreža omogućava velike brzine prenosa i obimne količine podataka preuzete u veoma kratkom roku. Zahvaljujući 4G podršci, streaming video sadržaja u visokoj rezoluciji na ovom telefonu teče veoma glatko, bez zastoja i čekanja na učitavanje.

2 SIM kartice

Odvojite privatno od poslovnog – koristite jednu SIM karticu za posao, a drugu za komunkaciju sa porodicom i prijateljima. Prilikom putovanja u inostranstvo, uštedite na troškovima rominga tako što ćete, pored standardne, u drugi slot ubaciti lokalnu SIM karticu. 

Fingerprint senzor

Zaštitite svoje podatke tako što ćete podesiti otključavanje telefona pomoću otiska prsta i to nevjerovatnom brzinom od svega 0,3 sekunde. Izuzetna preciznost prilikom prepoznavanja garantuje da niko osim vas neće moći da pristupi sadržajima telefona. 

Premium pogodnosti

Od Tesla “Servisa na poziv”, preko zakazivanja popravke koja se obavlja za samo sat vremena, do osiguranja za slučaj oštećenja ekrana, izbor Tesla Smartphone-a 6.3 praćen je premium pogodnostima. I ne samo što će korisnici biti sigurni u svoj uređaj, već ove pogodnosti upućuju na zaključak da je i sam proizvođač siguran u njegov vrhunski kvalitet.


I još mnogo drugih prednosti...

LDS antena obezbjeđuje veću pouzdanost signala i bržu internet konekciju. Tu je i korisna LED lampica za notifikacije propuštenih poziva, SMS poruka ili novina na društvenim mrežama. Takođe, promjena boje na LED indikatoru ukazuje da je telefon napunjen i spreman za upotrebu. Uz to, preinstalirana Swift Key aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika. 

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 6.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svježinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i ljepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo. Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih ljepota zemlje i regiona, a koje je specijalno za brend Tesla kreirao renomirani fotograf Dušan Stojančević. Isti autor je pripremio i video materijale koji vas prenose u neke od najljepših predjela Srbije – Kopaonik, Drvengrad, Vlasinsko jezero, Resavska pećina, Zlatibor, Đavolja Varoš... Prepustite se umirujućoj muzici i osetite kako se jedan dan u Srbiji rađa, protiče i završava, a kao dodatnu zanimljivost, pogledajte neverovatni video u kojem umjetnica Kseniya Simonova oslikava predivne predjele i razne likove u pijesku.

Ali čak ni to nije sve, jer su vrhunski domaći kompozitori kreirali jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi.

 

Frontal

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog