Frontal Blog Challenge

Počinje Frontal blog challenge

O stvaranju viralnog sadržaja, blogu i zaradi od bloga, affiliate i content marketingu, SEO i web analitici, komunikacijskim krizama na interenetu i kako ih rješavati i brojnim drugim zanimljivim temama govoriće se kroz jedinstven projekat Frontal blog challenge a poziv za prijavu je upravo otvoren.

Frontal blog challengeje jedinstven projekat koji će omogućiti aktivistima iz nevladinog sektora, ličnostima iz javnog života Bosne i Hercegovine koji se bave društveno-odgovornim temama, studentima i neafirmisanim, malim, lokalnim online medijima da tokom višednevnih radionica i obuka nauče kako da efikasno građanski aktivizam i društveno odgovaran rad prenesu u svijet online medija i društvenih mreža.

Glavni predavač i mentor na projektu je Dragan Varagić – bloger, internet strateg i konsultant te vodeći regionalni stručnjak u svijetu internet savjetovanja u primjeni interneta u promotivne ali i poslovne svrhe. Predavači su i Marko Rakar, bloger, aktivista i konsultant za komunikaciju na internetu, Dragana Đermanović, blogerka, biznis konsultantkinja, preduzetnica i „žena decenije“ odlukom Međunarodnog ženskog ekonomskog foruma, te poznati blogeri i blogerke iz Bosne i Hercegovine.

Program obuke, smještaj na seminarima i rad sa mentorima će biti besplatan. Najuspješnijeo čekuju nagrade.

Više informacija, kao i aplikacioni formular možete pronaći na portalu Frontal.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na:  

frontalblogchallenge@gmail.com


Prijave su otvorene do 05.10.2017 do 00:00h.

 

Frontal

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog