Tehnologija

Tesla predstavlja novi telefon iz premium klase: Tesla Smartphone 9.1 Lite

Kompanija Comtrade danas predstavlja Tesla Smartphone 9.1 Lite. Kada je reč o zahtevnim i probirljivim korisnicima, onima koji obraćaju pažnju na svaki detalj i očekuju samo najbolje, Tesla Smartphone 9.1 Lite ispunjava sva očekivanja. Moćni procesor u savršenom skladu sa radnom memorijom, fotografije vrhunskog kvaliteta, autonomija na zavidnom nivou i sjajan multimedijalni doživljaj samo su neke od prednosti ovog modela.

 • Fenomenalni HD+ IPS ekran od 5,7 inča

Odnos strana 18:9

Moćni 64-bitni MT6750 procesor sa 8 jezgara, savršeno usklađen sa radnom memorijom od 3 GB i prostorom za skladištenje od 32 GB

Android 7.0 Nougat

Dual cameras tehnologija sa zadnjim kamerama od 13MP i 5MP za vrhunski kvalitet fotografija

Senzor otisaka prstiju

Baterija od 2800 mAh

Podrška za brzo punjenje

Podrška za superbrzu 4G mrežu

Podrška za dve SIM kartice

Poklon-slušalice

Proporcija koja dobija

Tesla Smartphone 9.1 Lite odlikuje se znatno užim ramom koji ostavlja više prostora za ekran. U odnosu stranica 18:9, ovaj vrlo kvalitetan HD+ ekran od 5,7 inča nudi izuzetno brzi odziv na komande, uz raskošne boje, ali i odličan prikaz slike na otvorenom. Tesla Smartphone 9.1 Lite pruža zaista uzbudljiv vizuelni doživljaj. Uz to, on vam otkriva novu dimenziju komfora na dlanu, uz idealnu proprociju od 18:9, po prvi put u Tesla ponudi!

Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika. Funkcija automatske regulacije osvetljenja štedi bateriju tako što osvetljenost ekrana prilagođava spoljašnjim uslovima, za impresivan prikaz u svakoj situaciji.

Padovi telefona često nose rizik od manjih ili većih oštećenja. Kod Tesla Smartphone-a 9.1 Lite taj rizik je smanjen na minimum, jer je njegov ekran zaštićen od grebanja, a dolazi i uz silikonsku masku.

Moćan procesor za moćne performanse

Moćni osmojezgarni 64-bitni procesor obezbeđuje brzo i kvalitetno izvršavanje zadataka bez ikakvih zastoja. Njegova savršena usklađenost sa radnom memorijom od 3 GB obezbeđuje visoku efikasanost u radu, pri čemu simultana upotreba velikog broja aplikacija ne predstavlja nikakav problem. CorePilot tehnologija osigurava besprekornu izvedbu multimedijalnih sadržaja koji zahtevaju velike grafičke resurse, dok u isto vreme održava efikasnost baterije. Zahvaljujući Mali T860 grafičkom procesoru, multimedijalni doživljaj zadovoljava najviše standarde, a igranje i najzahtevnijih igrica teče vrlo glatko. 

Android 7 Nougat 

Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa aktuelnim Android 7.0 operativnim sistemom. Njegova savršena optimizacija omogućava maksimalnu uštedu baterije pri obavljanju svih zadataka, a još jedna novina je i Dual screen opcija koja omogućava podelu ekrana i paralelni rad u dve aplikacije. 

Dual cameras tehnologija

Tesla Smratphone 9.1 Lite koristi Dual cameras tehnologiju, tako da vrhunske fotografije više nisu rezervisane samo za vlasnike profesionalnih foto-aparata. Uz dve kamere od 13 i 5 megapiksela možete da snimite dve različite pozicije iste scene i kasnije odaberete onu koja će biti primarna, uz istovremeno zamućenje one koja nije izabrana. Kada se iskombinuju, dve kamere mogu da obuhvate više prostora i obezbede širi kadar. Ali to nije sve, jer za najbolje selfije, tu je i prednja kamera od 8 megapiksela.

Bezbednost na najvišem nivou

Smartphone 9.1 Lite opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta. Senzor prepoznaje otisak u vrlo kratkom roku i uz veoma visoku preciznost, pa je praktično nemoguće da iko osim vlasnika pristupi sadržaju telefona. Fingerprint senzor nalazi se na tasteru koji je pozicioniran na zadnjoj strani uređaja, a senzor registruje otisak u opsegu dodira od 3600.

Brzo punjenje kao standard

Uz odličnu bateriju od 2800mAh koja uz Android 7 Nougat obezbeđuje sjajnu autonomiju uređaju, Tesla Smartphone 9.1 Lite podržava i Quick charge, odnosno mogućnost bržeg punjenja telefona pomoću originalnog punjača sa USB type C priključkom.

Dual SIM i 4G prenos podataka

Uz podršku za 2G/3G/4G veze na obe SIM kartice, pristup internetu je brži, uz veće brzine prenosa podataka i bolju pokrivenost signalom. Pored toga, tu je i Dual SIM funkcija koja omogućava upotrebu dve SIM kartice. Zahvaljujući tome, možete potpuno odvojiti privatno od poslovnog i uštedeti na putovanjima koristeći lokalnu SIM karticu.

Slušalice kao bonus, i to nije sve...

Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa slušalicama koje isporučuju izuzetno kvalitetan zvuk, a ima i notifikacionu LED lampicu koja signalizira propuštene pozive, poruke i druga obaveštenja. Gde god da se nalazite, GPS vas neće izneveriti, a uz a-GPS i GLONASS podršku, precizno navođenje do željene lokacije je zagarantovano.

Interfejs je prilagođen redizajniranim ikonicama jedinstvenim za Tesla telefone. Galerija sadrži fotografije visokog kvaliteta i velikog formata. One otkrivaju lepote naše zemlje i regiona i idealne su kao pozadina ekrana. Tesla Smartphone 9.1 Lite nudi i ringtonove koje su za Tesla telefone specijalno kreirali vrhunski domaći kompozitori.

Isprobajte ga i uverite se u mogućnosti ovog fenomenalnog uređaja. Potražite ga u maloprodajnim objektima naših poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju pronađite na našem web sajtu: www.tesla.info.

 
 
Frontal
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog